Web applicaties

Web apps die iedereen wil gebruiken

Online applicatie voor medewerkers of klanten

Verbeter bedrijfsprocessen of je product

Koppel met bestaande systemen of databanken

Wat is een webapplicatie?

Een webapplicatie is online te gebruiken in de browser van je computer, laptop of smartphone. Webapps worden gebruikt voor uiteenlopende doeleinden en zijn vaak bedoeld om bedrijfsprocessen te stroomlijnen of te automatiseren. Kenmerken zijn dat de gebruiker kan inloggen, onderdelen kan aanmaken, wijzigen of verwijderen en bepaalde data kan inzien. Ook kan er middels een webapp een koppeling worden gemaakt tussen meerdere programma’s, waardoor deze in één applicatie samenkomen.

Succesvol toegepast bij:

HZ Alumni platform

Om een brug te slaan tussen de hogeschool en haar alumni, liet HZ University of Applied Sciences (Hogeschool Zeeland) een webapplicatie maken waarin alumni contact kunnen leggen met de hogeschool en met elkaar. Het online alumniplatform is inmiddels gereed en biedt veelzijdige mogelijkheden. Zo kunnen alumni zich eenvoudig online aanmelden en aangeven wat ze voor de hogeschool kunnen betekenen.

Er volgde een positief gesprek waarin we ons meteen begrepen voelden. Wittig luisterde goed naar onze behoeftes en vertaalde die naar een concept dat uitstekend aansluit op de look en feel van onze onderwijsinstelling.
Marcel van Boven
Coördinator alumnibeleid @ HZ University

Werken zonder web applicatie

Veel bedrijven gebruiken Excel-bestanden of handmatige handelingen om zaken te organiseren. Wanneer het bedrijf groeit en processen complexer worden zal dit echter niet meer voldoen. Ook het gebruik van papieren formulieren of e-mails zal op een gegeven moment onhandelbaar worden.

Gebruikers zijn niet meer gewend om software te installeren op hun computer, en daarmee op een omslachtige toegang te krijgen tot bepaalde functionaliteiten. Een webapplicatie is laagdrempelig, modern en overzichtelijk.

  • Excel-bestanden worden onhandelbaar

  • Digitaal samenwerken en communiceren zijn lastig zonder online applicatie

  • Geïnstalleerde software is ouderwets en achterhaald

Werken met een web applicatie

Een webapplicatie is ideaal voor het beheren van projecten en diensten, het organiseren van administratie en het optimaliseren van interne processen op het gebied van sales, marketing of human resources. Een webapplicatie kan echter ook een portal zijn die de communicatie met klanten verbetert of een bepaalde functionaliteit voor klanten levert. Wil jij de workflow van je bedrijf graag verbeteren? Dan is het ontwikkelen van een webapp de beste stap die je kunt zetten.

Prototypesessie

Tijdens een prototypesessie gaan we samen met jou aan de slag om je ideeën om te zetten in een prototype. Door in één dagdeel samen te brainstormen wordt je idee concreet en tastbaar. Ontdek hier hoe zo’n prototypesessie in zijn werk gaat.

Daarom wil je met ons werken

Wij bouwen al meer dan tien jaar webapplicaties voor commerciële bedrijven, (semi-)overheidsinstellingen en non-profits. Uit onze mond hoor je geen vakjargon en kom je ook niet in ingewikkelde sprintsessies of scrumtrajecten terecht.

Wat je wel krijgt? Glasheldere afspraken op het gebied van prijs, deadline en oplevering. En natuurlijk de best denkbare kwaliteit, want wij ontwikkelen webapps met de allernieuwste technologie. Dat doen we met passie, vakmanschap en een stevige dosis werkplezier. Want hoe leuker we ons werk maken, hoe beter het eindresultaat.

Dit krijg je bij Wittig:

  • Passie, vakmanschap en een stevige dosis werkplezier

  • Glasheldere afspraken over prijs, deadline en oplevering

  • De best denkbare kwaliteit door gebruik van de beste technieken

Webapp laten maken?

Plan een call om te brainstormen over jouw concept.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.