Prototype sessie

Een volledig uitgewerkt prototype in één dagdeel

Apps voor iPhones, Android toestellen en tablets

Zowel voor intern als extern gebruik

Gebruiksvriendelijk en laagdrempelig

Klaar voor de volgende stap...

We kunnen het ons goed voorstellen dat het veel tijd en energie kost om je wensen te concretiseren en ook nog eens goed over te brengen aan een ontwikkelaar. Je hebt waarschijnlijk een goed beeld van de problemen die je wilt oplossen, je hebt alleen geen idee hoe je deze moet uitwerken zodat de juiste oplossing kan worden ontwikkeld. Daar willen we je graag mee helpen!

Wij zorgen voor zekerheid en kwaliteit door samen aan de slag te gaan om jouw wensen te concretiseren, zodat het concept klaar is voor de volgende stap. Lees hieronder wat je van zo'n prototype sessie kunt verwachten.

Succesvol toegepast bij

Ontwikkelen zonder prototypesessie

De eerste stap is vaak het opvragen van een offerte bij één of meerdere ontwikkelaars. Je probeert zo goed mogelijk te concretiseren wat je in geachten hebt en presenteert je wensen. Op basis daarvan ontvang je al snel een offerte en kan er volgens de ontwikkelaar gestart worden met bouwen. Maar worden jouw ideeën en doelen eigenlijk wel goed begrepen?

De ontwikkelaar doet in veel gevallen puur wat er gezegd wordt, een pro-actieve houding ontbreekt waardoor jij in je eentje verantwoordelijk bent voor het project. Daardoor verlies je grip en is het eindproduct niet wat je verwacht had.

Doodzonde natuurlijk, want daardoor gaat veel tijd en geld verloren!

 • Omdat de ontwikkelaar zich niet proactief opstelt, ben je gedwongen zelf alle beslissingen te nemen

 • Het project verloopt stroef of mislukt door onbegrip en slechte communicatie

 • Het eindresultaat stelt teleur omdat de applicatie het probleem onvoldoende oplost

Dat kan anders...

Wij krijgen veel aanvragen om mislukte applicaties opnieuw te bouwen. En dat willen we voorkomen, want mislukte projecten zijn in veel gevallen totaal onnodig.

Onze oplossing is heel simpel. Wanneer we samenwerken om jouw ideeën concreet te maken weten we allebei exact welk product ontwikkeld gaat worden, hoe deze eruit gaat zien, welke problemen deze gaat oplossen en welke investering hiervoor nodig is. Je weet hierdoor vooraf precies waar je aan toe bent en wordt van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling van je applicatie.

Wittig Prototype Sessie

Door écht goed te luisteren, de doelen en wensen te begrijpen en veel aandacht te besteden aan de concepting fase, zorgen we er samen voor dat het juiste product voor jouw organisatie wordt ontwikkeld.

 • Ga om tafel met een User Experience Designer en een Developer die veel ervaring hebben met het vertalen van wensen.
 • We bespreken niet alleen je doelen en ideeën, maar we kijken ook naar waar nóg meer mogelijkheden liggen. Zo komen we tot een waanzinnig en doeltreffend concept.
 • We werken in één dagdeel naar een concrete visualisatie van het concept in de vorm van een prototype.
 • Het prototype is gegarandeerd technisch haalbaar en is direct klaar om ontwikkeld te worden.

Samen gaan we aan de slag om in één middag jouw wensen te concretiseren en om te zetten naar een prototype.

  Iets voor jou?

  Boek nu de Wittig Prototyping Sessie en werk samen met ons in een 4 uur durende sessie van concept naar kant-en-klaar prototype!

  € 999
  € 849,-
  Boek de Prototyping Sessie

  Boek de Prototype Sessie

  Klaar om aan de slag te gaan? Je hoeft geen volledig uitgeschreven plan aan te leveren. Drie zinnen over je concept en wensen zijn voldoende.

  • In 4 uur van idee naar kant en klaar prototype.
  • Twee ervaren sparringpartners die helpen te concretiseren en te vertalen naar een doelgerichte en gebruiksvriendelijke applicatie.
  • Technisch haalbaar prototype, gecontroleerd door ontwikkelaars.
  • Een doeltreffende en leerzame middag waarin je daarnaast leert over User Experience design en applicatie-ontwikkeling.
  • Aan het einde van de workshop is jouw organisatie eigenaar van het prototype en heb je voldoende input om applicatie te laten ontwikkelen.
  Uitleg hoe een webapplicatie werkt

  Meer weten over de prototype sessie? We vertellen je er graag meer over!

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.

  Veelgestelde vragen

  Wat wordt verstaan onder prototype?

  We denken tijdens de sessie jouw idee uit en bedenken de benodigde schermen. We bedenken vervolgens welke informatie op welk scherm moet komen, welke knoppen er zijn en waar deze moeten staan. We maken hier tijdens de sessie ook schetsen van en deze schetsen werken we digitaal uit. Het eindresultaat is dan dan een nette schematische weergave van elk uitgedacht scherm, een prototype.

  Kan ik mijn collega's meenemen?

  Dit is natuurlijk mogelijk, het is zelfs heel slim! Iedereen heeft zijn eigen kijk op het gebruik van apps, dus als er iemand mee komt die de app ook gaat gebruiken kan dit alleen maar betere inzichten geven. Laat van te voren even aan ons weten met hoeveel mensen jullie komen, dan zorgen wij voor een geschikte ruimte waar we met zijn allen terecht kunnen.

  Ben ik na deze sessie verplicht om de applicatie door jullie te laten ontwikkelen?

  Natuurlijk willen we na de sessie graag verder met de ontwikkeling van jouw idee, om zo een app te realiseren waar jij blij van wordt! Maar verplicht ben je zeker niet, je mag met het prototype doen wat je wilt.

  Waar vindt de Wittig Prototyping sessie plaats?

  In de buurt van Bergen op Zoom. Bij ons op kantoor, of op een andere locatie geschikt voor het aantal mensen. Mochten jullie graag een andere locatie willen, daar staan we natuurlijk voor open. Laat dit dan weten bij het aanmelden.

  Wat moet ik voorbereiden voor de sessie?

  Vrijwel niets. Tijdens het aanmelden hoef je alleen uit te leggen wat je idee is. Daar kunnen wij mee van start. In de sessie zelf zullen we hier verder op ingaan.