Over ons

Over het bouwen van apps wordt vaak veel te ingewikkeld gedaan. De ene sprint na de andere. Projecten die steeds weer uitlopen. Met oplopende onvoorziene kosten. Bij Wittig vinden we dat niet nodig. Wij geloven dat een goede klik en heldere afspraken voldoende zijn. Dan komt de rest vanzelf.

Hoe is het om met ons te werken

Zorgeloos en stressvrij samenwerken. Dat is waar we bij Wittig naar streven. Ons team begrijpt wat jij nodig hebt en betrekt je van begin tot eind in het ontwikkelproces. Wij zijn er voor iedereen, ongeacht de omvang van je bedrijf en de doelen die je nastreeft. We vertalen jouw wensen naar gebruiksvriendelijke applicaties en denken actief mee over wat jouw bedrijf nodig heeft. Plezier is daarbij belangrijk, want hoe leuker het project, hoe mooier het eindresultaat.

Marcel van Boven
Hogeschool Zeeland
Het zijn klantvriendelijke en enthousiaste jongens die onze wensen goed begrijpen en altijd hun deadlines halen. De lijntjes zijn kort, waardoor we snel kunnen schakelen.
Aicha van der Pas
JK Nederland
Wat een TOP Bedrijf! Snelle communicatie, mooi werk op maat en leveren gewoon.
Niels - zorgt ervoor dat jouw applicatie aan alle voorwaarden voldoet

Niels Bastian

Niels is in 2012 samen met Bart Blok Wittig gestart en heeft dus al meer dan tien jaar ervaring met het ontwerpen van applicaties. Hij is verantwoordelijk voor alles wat er aan de voorkant van de applicatie gebeurt. Samen met jou bepaalt hij hoe de applicatie eruit komt te zien en over welke functionaliteiten die beschikt.

Niels is een geboren en getogen Middelburger en kan in zijn vrije tijd erg genieten van een terrasje, zonnetje en biertje.

Bart - zorgt ervoor dat jouw app technisch op orde is

Bart Blok

Bart is al van jongs af aan een ontwikkelaar pur sang. Hij zorgt dat de achterkant van de applicatie feilloos werkt en technisch op orde is. Bart's talent is het vertalen van complexe uitdagingen naar pasklare oplossingen. Voor deze oplossingsgerichte developer kent digitale technologie dan ook geen geheimen.

Bart houdt van het goede leven. Van whisky en spareribs tot verre reizen, en van dancefestivals tot Apple-producten.

Joey - ontwikkelaar van webapplicaties

Joey Kieboom

Joey ontwikkelt applicaties voor zowel mobiel als het web. Hij is van origine Android-developer, maar ontwikkelt ook hybride apps in Flutter. Joey is een echte Android-fan en is bij Wittig van stagiair uitgegroeid tot lead mobile development. Hij vormt inmiddels een onmisbare kracht binnen het team.

Joey is een echte Brabander en steekt dat niet onder stoelen of banken. Natuurlijk is volgens hem Carnaval het mooiste evenement van het jaar.

Jules - specialist in webdevelopment en servers

Jules Mons

Jules weet bijna letterlijk alles van webdevelopment en servers, op elke vraag heeft hij direct een antwoord. Als voormalig stagiair is hij bij Wittig doorgegroeid naar een full-stack developer, en expert op het gebied van webapplicaties.

Ook in zijn vrije tijd is Jules vaak bezig om zijn kennis uit te breiden, maar voor ontspanning is hij graag op een feestje te vinden.

Webapplicatie en app laten bouwen door Wittig

Plan een call om te brainstormen over jouw concept.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.