Mobiele apps

Mobiele apps die écht iets opleveren

Frontend development voor een app

Apps voor iPhones, Android toestellen en tablets

Zowel voor intern als extern gebruik

Gebruiksvriendelijk en laagdrempelig

Waarom een mobiele app ontwikkelen?

Een mobiele applicatie vergroot de interactie met je klanten en leidt tot meer sales, een hogere klanttevredenheid en een sterker merk. Wil je een app laten ontwikkelen, dan kun je kiezen tussen een native app en een hybride app. Een native app heeft de sterkste performance, maar werkt slechts op één besturingssysteem en moet daarom vaak twee keer ontwikkeld worden. Een hybride applicatie heeft als voordeel dat deze op zowel Android als iOS draait.

Succesvol toegepast bij

Ynni app

De Ynni app biedt diepgaand inzicht in energieverbruik en het optimaliseren daarvan. Ynni wordt geleverd aan bedrijven die de app op hun beurt weer aan particulieren aanbieden. Dankzij de mobiele app weet de eindgebruiker precies hoeveel stroom die verbruikt en via welke apparaten dit plaatsvindt. Ook voor de bedrijven zelf biedt dit voordelen. Zo kunnen ze klanten op basis van energiedata adviseren over verbruik en verduurzaming.

Ik ben op alle fronten heel blij met de samenwerking. We zitten regelmatig om de tafel om de uitdagingen en ambities van Net2Grid te bespreken. De functionaliteiten worden hierdoor steeds weer verbeterd.”
Hanneke van der Horst
Productowner @Net2Grid

Ontwikkelen zonder mobiele app

Zonder mobiele applicatie laat je belangrijke kansen liggen. Zo sta je minder in contact met je klanten, scoor je minder sales en is het lastiger om acties, aanbiedingen en loyaltyprogramma’s aan te bieden. Eindgebruikers missen bovendien een centraal platform waar ze hun zaken kunnen regelen.

  • Zonder mobiele app kost het meer tijd om je merk uit te bouwen

  • Zonder mobiele app loop je belangrijke commerciële kansen mis

  • Zonder mobiele app mis je de touchpoints om in contact te blijven met je klanten

Werken met een mobiele applicatie

Een mobiele app is dé manier om te bouwen aan een goede relatie met je klant. Een app biedt eindgebruikers de kans om een dienst of product af te nemen en met je bedrijf in contact te komen. Ook kun je hen via een app op de hoogte houden van aantrekkelijke acties. Hierdoor verhoogt de klantwaarde en creëer je ambassadeurschap onder je doelgroep.

Prototypesessie

Tijdens een prototypesessie gaan we samen met jou aan de slag om je ideeën om te zetten in een prototype. Door in één dagdeel samen te brainstormen wordt je idee concreet en tastbaar. Ontdek hier hoe zo’n prototypesessie in zijn werk gaat.

Daarom wil je met ons werken

Wij ontwikkelen native apps en hybride apps voor Android en iOS. Onze applicaties zijn solide, eenvoudig in gebruik en volledig ontworpen in jouw huisstijl. Tijdens de ontwikkeling van de app kijken we niet alleen naar wat jij als ondernemer nodig hebt, maar juist ook naar wat de eindgebruiker wil. Op die manier creëren we een mobiel platform waar je gebruikers zich thuis voelen. Dus wil je een app laten maken? Wij helpen je.

Dit krijg je bij Wittig:

  • Passie, vakmanschap en een stevige dosis werkplezier

  • Glasheldere afspraken over prijs, deadline en oplevering

  • De best denkbare kwaliteit door gebruik van de beste technieken

Laat je app bouwen door Wittig

Plan een call om te brainstormen over jouw concept.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.