Veilingdreef 11b
Bergen op Zoom, Nederland
(085) 877 09 87

Leuk artikel op iCulture over de door ons ontwikkelde Project App! http://t.co/uMvHsgMEtz

Neem contact op!
App App
Web Web

Werkwijze bij smartphone en tablet apps

Concept

Concept

De basis van elke app is een sterk concept. Het maakt niet uit of u een volledig uitgedacht concept, of een basis-idee voor het product heeft. Wij denken graag met u mee om alle aspecten van het concept duidelijk te krijgen.

Wij geloven dat we samen verantwoordelijk zijn voor het succes van uw product. Daarom zullen wij al onze kennis en ervaring inzetten om uw concept ijzersterk te maken, en te verrijken met oplossingen voor vragen waaraan u wellicht nog niet had gedacht.

Wireframes

Wireframes

Wireframes zijn schetsen/blauwdrukken van de te ontwikkelen app. Dit is één van de belangrijkste stappen in het proces, omdat hiermee voor beide partijen een duidelijk beeld ontstaat van alle functionaliteiten en pagina's van het product.

Na de inventarisatie van het concept, gaan wij aan de slag om een eerste versie van de wireframes te realiseren. Pas als u helemaal tevreden bent over de indeling van de schermen worden de definitieve wireframes opgeleverd. Dit is essentieel voor het vervolg van het proces.

Design

Design

Het gevoel en de sfeer van uw app wordt grotendeels bepaald door een goed design. In dit proces gaan we samen met u opzoek naar de beste kleurstellingen, lettertypes en indeling van uw app. Uiteraard kan dit zowel op basis van een bestaande huisstijl als een geheel voor het product op maat gemaakte stijl.

Vervolgens is het onze beurt om uw wensen om te zetten in een prachtig, pixel-perfect en modern design voor elk scherm van uw app. Hierbij besteden wij veel aandacht aan de kleinste details, omdat wij geloven dat deze allesbepalend kunnen zijn voor het juiste gevoel.

Mocht uw app ontwikkeld worden voor meerdere platforms, dan maken wij voor elk van die platforms een op maat gemaakt ontwerp. Een gebruiker van een Android telefoon is immers een andere indeling gewend dan een iPhone gebruiker.

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Wanneer u volledig tevreden bent over het design, starten wij met de ontwikkeling van uw app. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technieken, waardoor het product een lange levensduur heeft en vernieuwende functionaliteiten kan bevatten. Mocht er sprake zijn van een aansluiting op uw huidige systeem, dan is dat voor ons geen probleem.

Tijdens dit proces zult u steeds testversies van ons ontvangen. Wij snappen dat u tijdens het gebruik van deze testversies tot andere inzichten kunt komen, en zijn daarom ook flexibel in het implementeren van wijzigingen gedurende dit proces.

Meestal maken we in eerste instantie de iPhone versie van uw app. Daarna gaan we aan de slag om de app te ontwikkelen voor evetuele andere platforms.

Lancering
3. 2. 1. Lanceren...

Lancering

Als de app volledig voltooid is en deze goed werkt op één of alle ondersteunde platforms, is het tijd voor de lancering.

De distributie van uw app is afhankelijk van het platform waarop deze wordt gepubliceerd. Android apps komen in de Google Play Store, terwijl iPhone apps in de App Store verschijnen. Wij nemen het publiceren van uw app volledig uit handen, en zorgen dat deze zonder problemen te downloaden is voor al uw potentiële gebruikers.